Mittwoch, 26. Juni 2013

Crisantema






Incepem cu partea de mijloc a florii facand o bila rotunda din pasta, o introducem pe o sarmulita de flori de 18-gauge introdusa in lipci alimentar.


Cu ajutorul unui instrument facem de jur imprejur cateva adancituri, lasand astfel impresia unor petale.


Din pasta facem mici fasii pe care le lipim in jurul acestui con.

 Pe o sarmulita de 30-gauge punem o mica bila de pasta pe care o intindem cu mainile pana in varful sarmei si apoi trecem cu un Rolling Pen peste ea., astfel este intinsa uniform si capata si o forma semirotunda.


Facem petale mici, medi si mai mari.


Incepand cu petalele mijlocii, dupa ce le-am intins le punem si intr-un Veiner pentru a le da striatii.


Astfel vor arata diferitele marimi.


Facem multe, multe...


si cu ajutorul benzii de flori le punem in jurul conului incepand cu cele mici si terminand cu cele mari.


Asta este tot! De acum le putem folosi in buchetele noastre.




10 Kommentare:

  1. Ma simt atit de mica pe linga talentul tau!Felicitarile mele!

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Multumesc Torina, nu trebuie sa te simti mica, cu putin exercitiu o sa reusesti sa faci tot ce-ti propui.

      Löschen
  2. Wow! Das sieht ja toll aus! Aber auch nach sehr viel Arbeit und Geduld. Danke für die schöne Erklärung durch die Fotos. Vielleicht finde ich die Ruhe einmal dazu.

    Liebe Grüße
    Anna

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Danke liebe Anna, ich wünsche dir, dass du Zeit findest und alles machst was du gerne möchtest.LG

      Löschen
  3. O lectie perfecta.
    Multumim pentru rabdare si bunavointa.

    AntwortenLöschen
  4. buna seara daca doriti imi spuneti si mie ce fel de pasta folositi

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Folosesc pasta de zahar Satin Ice. Multumesc pentru vizita!

      Löschen