Ingrediente:
200g unt
250g zahar
2 oua
1 lingura de rom
1 lingurita praf de copt
175g faina
125g amidon
250g nuca de cocos
Decor:
ciocolata de menaj
Amestecam bine untul cu zaharul, adaugam ouale pe rand si mixam in continuare. Praful de copt il stingem cu romul si-l punem in amestcul de sus, punem si faina, amidonul si nuca de cocos. Se amesteca totul pana se omogenizeaza aluatul. Cu mainile umezite formam bilute ( cam cit o nuca) si le punem pe o tava tapetata cu hirtie de copt.
Se coc la 160 Grade ca. 15-20 minute.
Cind le scoatem le punem pe un gratar de prajituri sa se raceasca.
Intindem o foaie de aluminiu, asezam biscuitii unul linga altul si cu ajutorul unei furculite ii "stropim" cu gluzura de ciocolata. ( Ciocolata o topim pe baie de aburi.)
Dupa ce s-a uscat ciocolata punem biscuitii pe tava de servit.
Pofta buna!
super
AntwortenLöschenMultumesc Catau!
Löschen