Montag, 19. November 2012

Papusele

Cum v-am mai scris imi place aceasta figurina foarte mult, asa ca am mai facut citeva. Imi cer scuze ca sint neprofesional fotografiate, dar la acest capitol nu ma pricep.





















































































11 Kommentare:

  1. Antworten
    1. Multumesc scumpa Lissa, ma bucur ca am invatat cum se fac, caci ador acest gen de figurine. Te sarut!

      Löschen
  2. Ce duci sunt !!!! toate le-ai facut tu? de unde ai invatat sa le faci? imi place cum ai impletit codita,cum sta capul daca gatul e asa de subtire il poate sustine? rochitele sunt superbe,iti pun atatea intrebari,iarta-ma, cu ce pasta lucrezi? si pe Lissa o intreb,ea a fost invatacelul meu si sa nu mai spui niciodata ca nu esti talentata la facut poze, ca ti-au iesit super,altele folosesc programe si le modifica, tu esti originala, naturala si talentata pe deasupra,te pup

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Aceasta figura am invatat-o de la Viorica Dinu, imi place atit de mult incat a devenit figurina mea preferata asa ca am trecut la treaba si am facut mai multe. Gatul este facut din corp, deci partea de sus al corpului il alungesti cit doresti tu si apoi introduci o tepusa de saslic in el si corp si lasi totul sa se usuce citeva zile, apoi il tai deasupra gitului astfel ca sa poti introduce capul. Astfel el tine bine capul chiar daca este asa subtire.Eu lucrez cu pasta de la Satin Ice, atit fondant cit si pasta de zahar. Te pup!

      Löschen
  3. Ce dragalase suuunt!!!!..Ai avut un profesor bun! Felicitari! Si spor la lucruuu

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Multumesc Elena Cristina, da am avut cel mai bun profesor pe care il poti avea, nu pot decit sa recomand cursul Vioricai Dinu, este extraordinara!

      Löschen
  4. Giorgiana, cea pt care-am facut tortul Poveste de iarna, sta in Germania, tare mult i-a placut,a fost impresionata, a zis ca de cate ori vine acasa si il sarbatoreste pe baietel, tot la mine apeleaza, i-am spus la Vio cat de mult regret ca-s asa departe de Bucuresti mi-ar placea sa merg la curs, m-a invitat, e tare draguta,mersi de explicatii,pupici

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Tortul ti-a iesit foarte frumos, cred ca de acum clienta ta tot o sa mai vrea. Daca ai o ocazia mergi la cursul Vioricai, este nemaipomenita ,o femeie de exceptie,dornica sa dea fiecare detaliu in aceasta frumoasa arta, mai departe. Te sarut!

      Löschen
  5. SINT DEOSEBITE!!!!!TE FELICIT PENTRU MIGALEALA SI RABDARE>TORINA

    AntwortenLöschen