Sonntag, 25. März 2012

Frunza de trandafir

Un marcaj de pe Cake-Board se unge cu un pic de palmin sau crisco. Intinzi o bucatica de pasta de zahar peste el si decupezi cu decupatorul de frunza de trandafiri.
In locul mai gros introducem o sirmulita de flori nr.24 in prealabil unsa cu lipici de flori.

Cu ajutorul unui Ball Tool rotunjim putin marginile pentru ai da un aspect natural. Asfel facem cite frunze dorim de diferite marimi.
Se lasa peste noapte la uscat.
A doua zi  vopsim frunzele cu o culoare pudra Forest Green, pe toata suprafata,  iar pe margini cu  Aubergine. Pentru fiecare culoare se foloseste o alta pensula.
Cu ajutorul benzii de flori le putem monta. Am ales banda de culoare maro. In jurul unei frunze mari se pune banda putin mai jos de capatul ei, se invirte pina s-a prins apoi se trage usor in sus pina ajunge la frunza, se ia a doua frunza, de marime mai mica fata de prima, se aseaza astfel ca ambele baze sa fie la aceiasi inaltime si se prind amindoua cu banda, la fel se prinde si a treia.

Cu ajutorul unui clestisor tragem o petala spre dreapta si una spre stinga. Folosim un clestisor sau penseta, caci daca le tragem cu mina s-ar putea rupe.

Astfel facem mai multe crengute.
Daca vrem sa aiba un luciu discret le dam cu Glazur Spray Clear
iar daca le folosim pentru un buchet de taomna coloram un pic mai deschis folosind un amestec de Vine, Foliage si foarte putin Aubergine.



4 Kommentare:

  1. Ce frumoase sunt si ce usor pare,am incercat si eu odata sa lucrez cu banda dar am renuntat caci nu m-am descurcat.

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Draga mea, la inceput invirti in jurul sirmulitei un pic pina se prinde apoi adaugi urmatoarea frunza sau floare si iar invirti in jurul lor banda cca. 3 cm s.a.m.d, cind ai pus tot ce-ti doresti invirti banda pina la capat si o rupi. Nu te descuraja, incearca de mai multe ori doar cu sirmulita (fara frunza sau petala pe ea)ai sa reusesti.

      Löschen
  2. Ce naturale par!mersi de lectie am invatat-o,la fel si la iedera,iar floricelele pline ti-au iesit ca la Viorica Dinu

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Cu placere, cum imi gasesc timp am sa mai postez si alte flori, frunze, etc. Florile pline sint primele pe care le inveti fiind cel mai usor de facut, comparatia cu Viorica Dinu ma onoreaza, o respect si ii apreciezi munca, talentul si marinimia. Lissa si Viorica sint indrumatoarele mele. Te sarut!

      Löschen