Mittwoch, 9. Dezember 2015
Fursecuri cocos
(reteta WanDa Meh)
Aluat: 250g faina
120g unt
100g zahar pudra
1 ou
1 pachetel zahar vanilat
coaja lamaie
Umplutura: 8-10 linguri de lapte
2 linguri smantana ptr. frisca
30g zahar
4 linguri lichior de cocos sau sirop de cocos
coaja de lamai
1 lingura zeama de lamai
100g fulgi nuca cocos
1 pachetel zahar vanilat
Decor: 2-3 linguri gem de caise
fulgi nuca cocos
Aluat: amestecam toate ingredientele, apoi punem aluatul intr-o folie alimentara si il punem pentru o ora in frigider.
Intindem aluatul si decupam cercuri de ca. 4cm diametru pe care le punem intr-o tava pe hartie de copt.
Coacem la 180 de Grade ca. 10 minute, trebuiesc sa ramana deschise la culoare. Le scoatem dupa timpul de coacere si lasam sa se raceasca.
Umplutura: toate ingredientele, in afara de fulgii de nuca, le punem la fiert pe foc mic. Dupa ce au fiert un pic adaugam si fulgii de nuca de cocos si amestecand tot timpul lasam sa mai fiarba doua minute. Lasam sa se raceasca.
Umplutura trebuie sa fie ferma dar sa mai lipeasca putin.
Cu acest amestec lipim cate doua fursecuri.
Decor: gemul il incalzim un pic si cu el ungem, cu ajutorul unei pensule, marginea fursecului si-l rulam in fulgi de cocos.
Putem pastra fursecurile intr-un loc racoros 2-3 saptamani.
Abonnieren
Kommentare zum Post (Atom)
Die sehen ja verführerisch aus! Liebe Grüße Anna
AntwortenLöschenDanke liebe Anna, die schmecken auch fein!
Löschen